Privacy Policy

TIETOSUOJALAUSEKE

 

Me Anckar Interiorssä (y-tunnus: 2933134-8) olemme sitoutuneet suojaamaan asiakkaidemme yksityisyyttä. Käsittelemme asiakkaiden henkilötietoja, jotta voimme ottaa vastaan ja käsitellä kyselyt sekä pitää yhteyttä asiakkaisiimme.

 

Tässä tietosuojalausekkeessa kerromme tarkemmin:

 

 

 

Millaisia tietoja käsittelemme?

Keräämme tyypillisesti seuraavia tietoja:

Saamme tietojasi jos otat meihin yhteyttä.

 

 

Mihin tarkoituksiin tietoja käytämme ja mikä on käsittelyn oikeusperuste?

Käsittelemme tietoa seuraaviin tarkoituksiin:

 

 

 

 

Kuinka kauan säilytämme tietoja?

Saatuja henkilötietoja säilytetään yrityksen omalla palvelimella, siihen saakka kunnes niihin on vastattu. Tietoja säilytetään tapauskohtaisesti, tarvittaessa myös vastaamisen jälkeen, jos esimerkiksi yhetydenotto johtaa asiakkuussuhteen syntymiseen.

Pyrimme pitämään hallussamme olevat henkilötiedot oikeina ja ajantasaisina poistamalla tarpeettomia tietoja sekä päivittämällä vanhentuneita tietoja. Voit myös itse vaikuttaa tietojen säilytysaikaan alla kuvattujen valintojen kautta, esimerkiksi pyytää tietojesi poistamista.

Noudatamme lakisääteisiä velvoitteita tiedon säilyttämisessä.

 

Millaisia vaikutusmahdollisuuksia rekisteröidyllä on?

Alla listaamme erilaisia tapoja, joilla voit vaikuttaa tietojen keräämiseen ja käsittelyyn:

 

 

 

 

Mihin tietoja luovutetaan?

Tietoja ei lähtökohtaisesti luovuteta kolmansille osapuolille, lukuun ottamatta viranomaisia, yritysjärjestelyjä ja perintäyhtiöitä.

 

 

 

 

Miten tiedot suojataan?

Käytämme asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia tietoturvakeinoja henkilötietojen suojaamiseksi oikeudetonta käsittelyä vastaan. Tällaisia keinoja ovat muun muassa palomuurien ja salaustekniikoiden käyttö, asianmukainen kulunvalvonta, rajatut käyttöoikeudet, henkilötietojen käsittelyyn osallistuvan henkilöstön ohjeistaminen sekä alihankkijoiden huolellinen valinta.

 

Voidaanko tähän tietosuojalausekkeeseen tehdä muutoksia?

Kehitämme palvelujamme jatkuvasti ja voimme muuttaa tätä tietosuojalauseketta. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muuttumiseen. Suosittelemme tutustumaan tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisesti.

Tietosuojalauseke on viimeksi päivitetty 24.5.2018 EU:n tietosuojauudistuksen vuoksi.

 

Mihin voit ottaa yhteyttä?

Rekisterinpitäjä: Oy Anckar Interior Ltd

Y-tunnus: 2933134-8
Osoite: Yliopistonkatu 13, 20100 Turku
Yhteyshenkilö: Jennifer Anckar
Yhteyshenkilön yhteystiedot: +358 440 131636 / sales@anckarinterior.fi

 

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping